DF - Corner Ékszer - RFT
Dunaújvárosi Főiskola - Corner Ékszer - Rudas Floorball Team
Rudas Floorball Team: hrek


rft_mainpic.jpg  Floorball MEFOB 2014 - 2. rész  posted by k.tibi on ápr 28 : 14:01
 

A húsvét ünnepek után, kevesebb, mint 2 héttel a torna előtt sikerült újra megszólaltatnunk egy újabb iskola képviselőit a következő dunaújvárosi Floorball MEFOB-on. Ezúttal egy olyan intézmény alakulatának tagjai közül szemezgettünk, akiknek idén is viszonylag hosszú utat kell majd megtenniük, hogy bizonyítsák rátermettségüket a tornán, s hogy egy szép eredménnyel gazdagítsák iskolájukat. A csapat már több-kevesebb kihagyással jó pár éve a Floorball MEFOB-ok aktív résztvevője, bár eddigi legjobb eredményüket tekintve a dobogón, az elmúlt években inkább a középmezőnyben vetették meg lábukat leginkább. Lássuk hogyan vélekedik a tavalyi eredményekről, s az idei elképzelésekről a csapat összefogásáért leginkább felelős két személy; a csapat talán legfőbb támaszának szerepét a kapuban betöltő Kanczler Ádám, valamint a csapat egyik legenergikusabb hölgy tagja, Huszár Ágnes.[ Read the rest ... ]

  Read/Post Comment: 0  Nyomtatóbarát változat  Hír létrehozása pdf formátumban 

  Floorball MEFOB 2014 – Újra mini-interjú sorozat!  posted by k.tibi on ápr 18 : 10:38
 

Közeledvén a harmadik dunaújvárosi Floorball MEFOB nevezési határidejéhez egyre jobban rajzolódik ki a leendő résztvevők köre és már kevesebb, mint egy hónappal a kezdés előtt újra megpróbálunk egy kis színt vinni az addigi várakozás napjaiba, heteibe. Újfent rövid interjúkra invitáljuk adott iskolák prominens személyeit és igyekszünk képet kapni mind az elmúlt rendezvényekkel kapcsolatban, mind pedig az idei év várakozásait illetően. Elsőként rögtön az elmúlt évtized rendezvényeinek egyik legkiemelkedőbb teljesítményt nyújtó csapatával, a több fronton is mérvadónak és etalonnak számító BME csapatával fogunk megismerkedni. Azon belül is pedig egészen pontosan az elmúlt pár év két oszlopos tagjával, a csapat egységét biztosító Pász Mátyással, valamint az ebben „férfias” közegben hölgyként is brillírozó Takács Annával.[ Read the rest ... ]

  Read/Post Comment: 0  Nyomtatóbarát változat  Hír létrehozása pdf formátumban 

  Három a magyar igazság!  posted by k.tibi on ápr 04 : 16:09
 


Sokszor tartjuk magunkat ehhez a régi magyar mondáshoz, s ezúttal egy újabb értelmet is nyerünk vele a hazai floorball sport és társadalom, valamint a hazai felsőoktatás találkozási pontján, hiszen idén az elmúlt két év után újra Floorball MEFOB Dunaújvárosban![ Read the rest ... ]

  Read/Post Comment: 0  Nyomtatóbarát változat  Hír létrehozása pdf formátumban 

  Tét nélküli vereség az alapszakasz végén - ismét nem hozott szerencsét Kartal  posted by k.tibi on márc 17 : 10:58
 

Vörös nap virradt március 10-én, azonban most a spártaiak vérét „ontották a csatamezőn”. Persze azért nem kell mindjárt rosszra gondolni, az újvárosi ifjak épek és egészségesek, csupán csak a lelküket viselhette meg hosszabb távon ez a vereség. Tekintsünk hát vissza mi történhetett vasárnap este.


Jegyzőkönyv>>

Pontszerzők>>[ Read the rest ... ]

  Read/Post Comment: 0  Nyomtatóbarát változat  Hír létrehozása pdf formátumban 

  Szép győzelem az alapszakasz utolsó hazai mérkőzésén  posted by k.tibi on márc 05 : 10:30
 

A versenynaptár szerint március első hétvégéje a Magyar Kupa küzdelmeinek volt fenntartva – ebben a Mesehősök igen, csapatunk sajnos már nem érdekelt –, így egy elhalasztott mérkőzés pótlására került sor a vasárnapi napon. A mostani ellenfelünkkel idegenben egy nagyon szoros 3-2-es eredményt hoztunk össze, ami a két csapat múltbéli mérkőzéseit tekintve sabloneredménynek mondható.  Egy kis visszaemlékezés, összefoglaló a tovább után.

Jegyzőkönyv>>

A mérkőzés képekben>> (Balla Gyula)[ Read the rest ... ]

  Read/Post Comment: 0  Nyomtatóbarát változat  Hír létrehozása pdf formátumban 

  Még egy lépéssel közelebb a felsőház  posted by k.tibi on febr 18 : 20:25
 

Mint tudjuk, minden mérkőzés fontos, a sportokban nem létezik olyan fogalom, hogy felesleges pont, azonban most mégis kiemelném ebből a szempontból a Kinizsi elleni találkozót. A tisztánlátás végett újfent „papírra” vetem, hogyan is zajlik a floorball bajnokság rendszerének egy része. Az alapszakaszt követően alsó és felsőházi rájátszásokban vesznek részt az egyesületek, egyenlő arányban 2 részre osztva ezzel a mezőnyt. Az alapszakasz első 4 helyezettjének biztosított a magyar top osztályban való bennmaradás, valamint a dobogóért való küzdés. A helyzet úgy áll, hogy jelenleg a dunaújvárosiak az 5. helyen állnak, s csupán néhány pont választja el őket a hőn áhított 4-től, melyet a Kinizsi birtokol. Ebben a pillanatban, aki tudja melyik mérkőzésről fog szólni a cikk, már bizonyosan érti, miért is annyira kiemelkedő ez a találkozó, lássuk is hát, miről számolhatok be a kíváncsi olvasónak.


Jegyzőkönyv >>

Képek >>[ Read the rest ... ]

  Read/Post Comment: 0  Nyomtatóbarát változat  Hír létrehozása pdf formátumban 

  Ismét fontos győzelem  posted by k.tibi on nov 21 : 18:13
 

A mérkőzés fontosságának kiemeléséhez először mindenképpen tisztában kell lenni az idei OB1-es bajnokság rendszerével. Ez 2 részre van bontva, alapszakasz és rájátszás. Az utóbbit szintén szétválasztották, felső és alsóházra. Emiatt minden csapat jelenleg azért küzd, hogy bekerüljön az első négy közé az alapszakaszban, ezáltal biztosítva a helyét, valamint esélyt adjon magának a dobogóra való felkerüléshez. Miért is írtam ezt, jöhet a kérdés? Mostanra elérkeztünk az alapszakasz feléhez, mindenkinek már csak egy mérkőzés van hátra, hogy végre jól láthatóak legyenek a tényleges erőviszonyok. A Neumann elleni mérkőzés így kulcsfontosságúvá vált számunkra, ugyanis vereség esetén a visszavágóknál eléggé lehetetlen teljesítményt kívánna a felsőházba kerülés.

Jegyzőkönyv>>

A mérkőzés képei>>[ Read the rest ... ]

  Read/Post Comment: 0  Nyomtatóbarát változat  Hír létrehozása pdf formátumban 

  Nagyszerű szurkolás, kevésbé jó játék  posted by k.tibi on nov 12 : 20:24
 

November 10-én, vasárnap fogadták a spártaiak a Floorball Team Future csapatát. Akinek nem csengene korábbról ismerősen a név, az ne lepődjön meg, az elmúlt évhez képest nagy változáson áteső ellenfél tulajdonképpen a Diamonds SE csapatának utódja. A névváltáson kívül mostanra a keretük sem maradt ugyanaz. Több játékos is távozott, vagy eligazolt az egyesülettől és korábbi edzőjük sincs már jelen. A Future csapata 0 ponttal állt a tabellán, így mindenképpen egy kötelező győzelemmel végződő meccsről kell beszélnünk.


Jegyzőkönyv >>[ Read the rest ... ]

  Read/Post Comment: 0  Nyomtatóbarát változat  Hír létrehozása pdf formátumban 

  Újabb két pont - az eddig veretlen Kinizsi kapitulált  posted by k.tibi on okt 28 : 01:21
 

Bravúros újvárosi győzelemmel végződött Kartalon a Salming OB1 legutóbbi fordulója, több játékost is nélkülözve, végig vezetve múlta felül a tabella második helyezettjét csapatunk.


[ Read the rest ... ]

  Read/Post Comment: 0  Nyomtatóbarát változat  Hír létrehozása pdf formátumban 

  Két harmadnyi jó játék nem elég  posted by k.tibi on okt 11 : 15:42
 

Eljött a harmadik forduló ideje, vasárnap útnak indult a csapat, hogy megmérkőzzön a tavalyi harmadik helyezett Krokodilok csapatával. Két érdekes része is van ennek az összecsapásnak. Az egyik, hogy Bedő Zoltán, aki immáron második éve a spártaiak edzője nem is oly rég még ellenfelünk tagja volt játékosként, a másik az előzőleg kitűzött cél teljesítésének kérdése: vereség esetén elmarad a pontrablás az első körben a tavalyi dobogósoktól?
Jegyzőkönyv >>[ Read the rest ... ]

  Read/Post Comment: 0  Nyomtatóbarát változat  Hír létrehozása pdf formátumban 

  Nem sokon múlt a győzelem  posted by k.tibi on okt 03 : 20:03
 

Szeptember 29-én végre eljött a várva várt nap. Végre élvezhettük kicsit a hazai mérkőzések különleges hangulatát. Néha nehéz a felkészülés, olykor elfogy az erő, s ebben a pillanatokban sokszor segít, ha arra gondolunk, hogy hetekkel később a Campus Arénában léphetünk pályára. Hát egy ilyen nap elé néztünk az elmúlt hétvégén.


Jegyzőkönyv >>[ Read the rest ... ]

  Read/Post Comment: 0  Nyomtatóbarát változat  Hír létrehozása pdf formátumban 
Oldal:  [1] 2 3 ... 24 25 26

Keresés DF - Corner Ékszer - RFT

Felnőtt edzések:

HÉTFŐ: 19:00 - Dunaújvárosi Főiskola "F" épület, tornaterem

KEDD: 19:00 - Lórántffy futópálya

SZERDA: 18:15 - Dunaújvárosi Főiskola "A" épület, Campus Aréna

PÉNTEK: 18:15 - Dunaújvárosi Főiskola "A" épület, Campus Aréna

Utánpótlás edzések (U14-es korosztály):

HÉTFŐ: 16:30-18:30

CSÜTÖRTÖK: 15:00-16:30

Helyszín: Dunaújvárosi Főiskola "F" épület, tornaterem

(Térkép az edzés helyszínekhez itt, edzői elérhetőségek pedig a Kapcsolat résznél érhetőek el.)

A változás joga fenntartva, melyről a facebook csoportban lehet értesülni.


Facebook eseménytár >>


                                                        
Ez az oldal e107 portál rendszert használ, és a GNU GPL licensz alatt lett kiadva. Dunaújvárosi Főiskola - Rudas Floorball Team 2007-2012, minden jog fenntartva.
 Támogatóink
Médiapartnerünk:

 

 Chatbox
Üzenetek írásához regisztrált tagnak kell lenned - jelentkezz be, vagy regisztrálj


Roguemeister
aug 30 : 15:01
Fényképeket a népnek!!!

Bazsi
febr 22 : 23:25
pénteken sulim van, szinte biztos, hogy nem tudok edzésre menni

able
febr 20 : 17:17
kések edzésről mert kölökre kell vigyázzak!

Heatley
febr 13 : 23:14
Szerdán nincs edzés, de kötelező jelleggel lehet menni szurkolni a Dab-nak Pénteken pedig a kisteremben találkozunk 5-től, és az Ákos tartja az edzést, ahogy korábban már jelezte.

Gabor #92
febr 13 : 17:40
Nem tudok ma edzésre menni mert fáj a derekam.

Heatley
febr 08 : 23:20
Valami történt a szponzoros résszel..

Ettől függetlenül most Pénteken elmarad az edzés, és a kisteremben sem lesz megtartva.

A hétvégi utazással és a kerettel kapcsolatban a facebook-os levelezőlistán írok.

Továbbá tagdíj tartozások törlesztését várom szeretettel.

Heatley
febr 06 : 14:56
Legalább egy pár szó essen azért a srácokról. Gondolom idővel majd megtörténik úgy is.
Gratulálok a fiúknak a válogatottbeli szerepléshez, és az egész csapatnak az elért sikerhez! Jöhet a következő lépés

Heatley
jan 19 : 23:05
Köszi a cikket Peti!

Majka
jan 18 : 17:27
Jobbulást

Gabor #92
jan 18 : 17:02
Betegség miatt nem megyek az edzésre

Bazsi
jan 16 : 17:26
megyek edzésre, de megfázás miatt csak néző leszek

able
jan 11 : 17:20
nem tudok ma menni edzésre mert szarul vagyok!

Bozi
jan 09 : 10:10
Nem tudok ma edzesre menni, mert beteg vagyok.

fAGYIS
jan 04 : 14:12
Szerda este 20:00-tól edzés a Rudasban.

Heatley
jan 03 : 20:45
Ami biztosnak tűnik, az egy Fősulis edzés pénteken 17:00-tól, emellett az utánpótlás játékosok a Tibitől érdeklődjenek a saját menetrendjükről.


 Hirdetés
 Üdvözlet
Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]
[ ]
 Számláló
Ma
Összesen: 2
Egyedi: 2

Legtöbb
Összesen: 201234
Egyedi: 82393

Oldal ...
Összesen: 281185
Egyedi: 91007